Hybrid- & Elbil-service

Her hos Anderup Auto servicerer og reparerer vi alle biltyper, og vi har stor erfaring med hybridbiler og elbiler. Derfor: hvis din elbil, eller hybridbil skal have serviceeftersyn, så tøv ikke med at tage fat i os – vores mekanikere har mange års erfaring med alle biltyper.

Service af hybridbil

Rigtig mange danskere har valgt at skifte den gamle benzin- eller dieselbil ud med en moderne hybridbil. Det er en løsning, som er god for klimaet, og derfor er der rigtig mange som har investeret i en hybrid eller plug-in-hybrid. Vi oplever en stigende efterspørgsel på service af hybridbiler, men vi har masser af plads i kalenderen til din bil, så tøv endelig ikke med at booke tid til serviceeftersyn af din hybridbil her på siden.

Hvis du har valgt en 100% elbil, så kan du også sagtens booke tid her hos Anderup Auto. Vi bakker op om den bæredygtige omstilling, og vi bidrager med masser af viden, mange års erfaring og solidt håndværk. Du kan altså trygt overlade service af din elbil til os!

Faktisk er det rigtig vigtigt, at du får din elbil serviceret, da den indeholder nogle moderne teknologier, som løbende skal efterses og serviceres. Hvis du blot booker tid til elbilsservice her hos os, så finder vi ud af det hele – og du kan komme på vejen 100% sikkert.

Service af elbil

Book en tid på værkstedet

Sådan fungerer service hos Anderup Auto

Vi har rigtig meget fokus på en god kundeoplevelse, så når du henvender dig til os, så vil vi altid gøre vores bedste for at imødekomme dine behov. Lige meget om det handler om service eller reparation, så er punktlighed enormt vigtigt – og her hos Anderup Auto sætter vi stor pris på altid at være færdige til tiden.

Du kan altså trygt booke en tid til din elbil eller hybridbil, og så skal vi nok sørge for, at arbejdet er udført med detalje for øje samt at alle aftaler er overholdt.

Hos os betaler du aldrig for noget, som du ikke har godkendt, så du kan altså være sikker på ikke at få en ubehagelig ekstraregning, når du får din bæredygtige bil serviceret hos os.

Hvis din bil skal serviceres, så book tid her:

Book tid til din elbil eller hybridbil

Har du spørgsmål?

Husk! Vi har 10 gratis lånebiler